Paarden accommodatie verhuur

Met je paard overnachten op ’t Flierbos

Ben je op zoek naar een rustige, kleinschalige, hippische accommodatie om trainingen, workshops, lezingen of coaching sessies te geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Gelegen aan een rustige weg in het buitengebied tussen het Brabantse Roosendaal en Bergen op Zoom ligt onze boerderij ’t Flierbos. 

We hebben zelf twee paarden. Omdat we genoeg ruimte hebben voor meer paarden, hebben we besloten om deze ruimte te verhuren.

't Flierbos - contact
Schriktraining

Onze accommodatie is met name geschikt voor de minder standaard paardendisciplines. Denk hierbij aan: het werken aan de hand, lang teugelen, longeren met enkele en/of dubbele lijnen, grondwerk, vrijheidsdressuur, schrik & obstakel training, horse agility en positief bekrachtigen (R +).

Wij hebben geen pensionklanten of andere activiteiten op de boerderij. De accommodatie huur je af en is dus exclusief voor jou en je klanten.

We hebben ruime verblijfruimtes voor de paarden in de vorm van buitenpaddock en boxen.

't Flierbos
Paard accommodatie verhuur

Je kunt gebruik maken van de wasplaats, de buitenpiste van 45 x 25m met veel speel/ leer materiaal en een binnenpiste van 25 x 15m. In de verwarmde kantine/ theorieruimte kan je koffie en thee pakken. Er is eventueel een aparte cursusruimte van 60 m2 beschikbaar voor bijvoorbeeld yoga of bodyawareness.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van een lunch of andere soort catering. In overleg zijn diverse uitbreidingen mogelijk.

We beschikken over voldoende parkeergelegenheid (bestraat) voor auto’s met een trailer.

't Flierbos

Zoek je rust, ruimte en vrijheid? Neem dan contact met ons op of kom eens een kijkje nemen!